La Brújula łączy rzemiosło i technologię, by produkować najlepsze konserwowane ryby i owoce morza

Dążenie do doskonałości

Należąca do Grupy Delgado, La Brújula weryfikuje pochodzenie surowca, by pozyskać najlepsze ryby
i owoce morza z ujścia rzek Galicji i Kantabrii.

Kupuje wyłącznie produkty sezonowe i z targów rybnych, nie używa konserwantów, barwników ani wybielaczy, zachowuje ścisłą kontrolę jakości w całym procesie produkcji.


DISCOVERY

Zrównoważony rozwój

W swoim zdecydowanym zaangażowaniu na rzecz zrównoważonego rozwoju, La Brújula gwarantuje przyszłość morskiej bioróżnorodności, stojąc w obronie odpowiedzialnych i zrównoważonych metod połowu.
Troska o środowisko jest jedną z wartości, która wyróżnia tę markę konserw premium spośród innych.


DISCOVERY


SKARB MORZA GALICYJSKIEGO I KANTABRYJSKIEGO