La Brujula

La Brújula produkuje jedne z najlepszych konserwowanych owoców morza na świecie, które pakowane są ręcznie w Galicji, w Hiszpanii. Zrównoważone skarby morza, takie jak: sardynki, małże, kalmary, przegrzebki czy tuńczyk. La Brújula zachowuje świeże aromaty i smaki, które przenoszą Cię bezpośrednio do świata oceanu. Będąc jednym z najlepszych producentów konserw z owoców morza w Hiszpanii, La Brújula produkuje wyłącznie sezonowo, gdy lokalne owoce morza są najlepszej jakości. Rezultatem są najświeższe ryby i owoce morza, jakie można znaleźć w puszce.

Najlepsze ryby i owoce morza z ujścia rzek Galicji i Kantabrii.

Należąca do Grupy Delgado, La Brújula weryfikuje pochodzenie surowca, aby pozyskać najlepsze ryby i owoce morza z ujścia rzek Galicji i Kantabrii. Kupuje wyłącznie produkty sezonowe i z targów rybnych, nie używa konserwantów, barwników ani wybielaczy, zachowuje ścisłą kontrolę jakości w całym procesie produkcji.


Konserwowane ryby i owoce morza, jakich jeszcze nie znałeś i nie próbowałeś.