Ponad 30 tys. hektarów pastwisk Dehesa rozciąga się na terenach Andaluzji, Estremadury i Salamanki. Wyjątkowe tereny, na których nasze świnie iberyjskie dojrzewają na wolnym wybiegu i żywią się najlepszymi żołędziami w sezonie. Tutaj zwierzęta wędrują do woli, by później stać się źródłem szynek, wędlin i świeżego mięsa najbardziej poszukiwanego przez smakoszy na całym świecie.
.
TRADYCJA I METODA
W Blazquez od pokoleń produkuje się wyśmienitą gamę peklowanych iberyjskich specjałów wieprzowych, z tą samą subtelną dbałością o szczegóły i rygorystyczną jakością, którą stosujemy w przypadku naszych szynek „Admiración”.
Łączy się zakorzenioną w tradycji wiedzę z najbardziej innowacyjnymi, wymagającymi, dokładnymi procesami i naturalnymi surowcami.
DISCOVERY
PRESTIŻ
Obecnie klienci najbardziej prestiżowych restauracji i lokali na całym świecie doświadczają struktury i doceniają subtelności gamy intensywnych smaków, oferowanych przez nasz peklowany schab, chorizo, kiełbasę salchichón, kiełbasę longaniza, lomito (peklowany filet z karkówki) i chorizo morcón.