Hiszpańskie Chipsy Bonilla A La Vista
Bonilla a la Vista Patatas Fritas (hiszpańskie chipsy ziemniaczane) są znane na całym świecie. Ziemniaki wybrane z największa strannością, najwyższej jakości oliwa z oliwek oraz sól morska to najlepsza kombinancja w tworzeniu tych wyjątkowych chipsów.
NIE WSZYSTKIE CHIPSY SMAKUJĄ TAK SAMO!
Może się wydawać, że to tylko chipsy ale po pierwszym kęsie zrozumiesz co sprawiło, że zakochaliśmy się w ich wyjatkowym smaku!
Co jest sekretem? Jedyne składniki użyte przy produkcji to ziemniaki, oliwa z oliwek i sól morska. Ziemniaki używane przez producenta to te z regionu Xinzo de Limia w Galicii starannie dobrane dla idealnego balansu między cukrowością i skrobią.
Ziemniaki smażone są w oliwie z oliwek I posypane solą morską. To cały ich sekret!
- Producent: BONILLA A LA VISTA
- Pochodzenie: Hiszpania
- Waga: 30g, 150g
Jakośc to tradycja I doświadczenie. Historia Bonilla a la Vista zaczyna się w 1932 roku w Ferrol w Hiszpanii. Salvador Bonilla wraz z rodziną zaczynają obwoźną sprzedaż swoich wyrobów na straganach Galicji sprzedając swoje wyjątkowe chipsy i churros.
DISCOVERY
El ORGIRN
Food pairings
Chipsy Bonilla a la Vista są świetne na przyjęcia, pikniki i inne celbracje– po prostu postaw na stole żeby zachwycić swoich gości!
TRADIITON
Od skromnych początków do międzynarodowej sławy swoich produktów, chipsy miały nawet swój debiut na wielkim ekranie w nagrodzonym Oscarem filmie ‘ Parasite’ w 2020 roku co przyniosło im jeszcez większą popularność.