Bonilla a la Vista Patatas Fritas (hiszpańskie chipsy ziemniaczane) są znane na całym świecie. Ziemniaki wybrane z największa strannością, najwyższej jakości oliwa z oliwek oraz sól morska to najlepsza kombinancja w tworzeniu tych wyjątkowych chipsów.
Wyjątkowy smak
Może się wydawać, że to tylko chipsy ale po pierwszym kęsie zrozumiesz co sprawiło, że zakochaliśmy się w ich wyjatkowym smaku!
Co jest sekretem? Jedyne składniki użyte przy produkcji to ziemniaki, oliwa z oliwek i sól morska. Ziemniaki używane przez producenta to te z regionu Xinzo de Limia w Galicii starannie dobrane dla idealnego balansu między cukrowością i skrobią.
DISCOVERY
TRADYCJA
Jakość to tradycja I doświadczenie. Historia Bonilla a la Vista zaczyna się w 1932 roku w Ferrol w Hiszpanii. Salvador Bonilla wraz z rodziną zaczynają obwoźną sprzedaż swoich wyrobów na straganach Galicji sprzedając swoje wyjątkowe chipsy i churros. Ich sława rozrasta się kiedy zaczynają dostarczać swoje produkty na motocyklu Guzzi Bonilla a la Vista do kafejek I barów w Corunii.